сряда, 5 ноември 2008 г.

Инфо









Лицето на Аналия (El Rostro de Analia)
Telemundo, САЩ, 2008 година


Мариана Монтиел е млада и красива бизнесдама начело на Angel's, аеролиния, основана от баща й. Тя умело и с интелект се справя с бизнеса, макар в личния й живот историята да е съвсем различна, тъй като не е успяла да предпази това, което най-много обича: собствения си брак.
Още щом се запознава с Даниел Монтиел се влюбва лудо в снажния и брилянтен архитект, с който започва страстен романс, чиито резултат е раждането на прекрасната Адриана, бебе, което никой от двамата не е очаквал, и заради което избързват с брака си, за да спасят фамилията на семейство Андраде.
В началото си бракът е щастлив, Мариана отдава цялото си доверие на съпруга си, помагайки му да израстне в компанията, но Даниел се възползва от издигането в кариерата, за да продължи живота си на ухажван ерген. От тази възможност се възползва Сара, красивата и секси братовчедка на Мариана, завистлива по природа, която винаги е ревнувала Мариана, че е център на вниманието в семейството. Даниел се превръща в сладък каприз, за да й докаже, че може да й отнеме това, което най-много обича, едно изкушение, което малко по малко се превръща в мания, докато най-накрая успява да влезе в леглото му и да се превърне в негова любовница.
За Сара да има Даниел на своя страна е перфектна стратегия, която ще й помогне да постигне целта на живота й – да отнеме поста на Мариана в Angel’s и така да контролира нещата както си поиска. Зад изтънчената й външност се крие жена без скрупули, която в желанието си да спечели пари и власт, се забърква в бизнеса на мафията и дрогата на Рики Монтана, с който иска да използва аеролиниите за пране на пари.
Тъй като амбицията на Сара не познава граници, тя чувства, че Мариана е пречка за нея и взима решението да я премахне от пътя си с помощта на опасния си сътрудник.
Монтана, като начин да изпита лоялността на сексапилната си любовница и еротична танцьорка, в която сега се съмнява, възлага задачата на Аналия Монкада, тя трябва заличи Мариана от лицето на земята. Жената е принудена да приеме мисията, тъй като трябва да отдалечи мафиота от всяка следа за истината за внедряването й в организацията. Той не подозира, че тя е полицай под прикритие, който е влязъл в бизнеса му, за да го предаде на властите и по този начин да си отмъсти за смъртта на бившия си годеник, убит от този мафиот.
В същия ден Мариана разкрива изневярата на съпруга си и в пристъп на лудост и болка напуска празненството за годишнината от брака им, за да се сблъска с палача си и лице в лице със смъртта. Аналия се качва в колата й, уж за да я убие, но Мариана, в разстроеното си състояние, превръща и двете в жертви на един инцидент, където Аналия умира.
Когато всички мислят, че Мариана вече не съществува, доктор Армандо Ривера я намира обгорена и решава да реконструира лицето й, използвайки експериментална процедура на клониране. Но проблемът се появява, когато, без да знае, снимката и идентичността, по които се е водил от елементите, които е намерил близо до инцидента, се оказват не на Мариана, а на Аналия. Тогава Ривера й подарява втора възможност да живее под идентичността на друга жена, осъжда я да живее с лицето на Аналия.
Времето минава и Мариана вижда, че усилията да си възвърне паметта са напразно, затова решава да излезе сред хората, за да си върне живота. Така се оставя да се води от инстинктите си и рискува да спаси едно давещо се в морето момиченце, без да знае, че съдбата й е подготвила изненада – да я срещне отново със съпруга й и дъщеря й.
Тук започва една история на любов, страст и екшън, която се живее напрегнатно, тъй като в Аналия се събужда същата любов, която я е подлудила в миналото по Даниел, докато той е хипнотизиран от мистерията на очите й и малко по малко открива в нея нова възможност да обича... Двама непознати, които започват да се влюбват. Мариана се завръща в дома на Монтиел като бавачка на дъщеря си, но криминалното минало на истинската Аналия няма да й позволи да бъде щастлива. Тя ще трябва да живее с бремето на живота и престъпленията на жената, която й е подарила лицето й, докато мълчаливо се лута между опасността, смъртта и любовта... Разкрийте тайните, които крие лицето на една жена, която ще открадне сърцата ви и ще разпали страстите в "Лицето на Аналия".
Ана Лусия Монкада (Елизабет Гутиерес)Аналия (26 години) е чувствена и красива жена, която привидно работи като проститутка, екзотична танцьорка и платена убийца на Монтана. Но всъщност Ана Монкада е напълно различна от престъпната среда, която я преследва. Тя е простичко, спокойно момиче на семейството, което се изявява като полицай под приктитие, за да отмъсти за смъртта на годеника си Джони Лобо, който е бил убит от Монтана. Оттогава Ана е приела самоличността на Аналия като полицейска стратегия, за да изпълни единствената цел в живота си – да залови най-опасния престъпен бос в града и убец на мъжа, който е обичала. Тя се внедрява в Мара 13, банда под ръководството на Монтана, който щом се запознава с нея, се вманиачава по нея, докато накрая успява да я превърне в своя любовница. Проблемът е че той започва да подозира, че тя крие нещо от него и като проверка на верността й й нарежда да убие Мариана. Забъркана в един план без изход, Аналия поддържа фарса си до последните му последствия и е принудена да се качи в колата на Мариана, която катастрофира и в инцидента Аналия умира. Но по погрешка Мариана ще бъде реконструирана с лицето на жената, която е щяла да бъде убийцата й.
Мариана Андраде (Габи Еспино/Елизабет Гутиерес)Мариана (27 години) е красива, интелигентна и сериозна жена. С изключително образование, тя е хитра в бизнеса и обича да експериментира. През последните години се е отдала изцяло на управлението на Angel’s, аеролинията, която принадлежи на семейството й и която тя управлява със сила и с характер, който не оставя никой да я обезкуражи. Въпреки професионалния си успех личният й живот е белязан от прекаленото й доверие и наивност, тъй като отдаването на работата е разрушило връзката й с Даниел, съпругът й, който се възползва от характеризиращата я смес от достойнство, чувствителност и любов, за да може, когато нея я няма, да се наслаждава на удоволствията на изневярата с други любовни връзки. В очите на всеки мъж Мариана е жената на мечтите – красива, интелигентна и чувствена, но проблемът е, че за нейно нещастие съпругът й не вижда нещата по този начин, тъй като раждането на дъщеря им Адриана и брака, за да запазят имиджа на семейство Андраде, когато тя забременява, са убили лудата им любов, както би станало с всяка друга двойка на тяхната възраст. Това положение помага на Сара, братовчедка й, жена, която винаги й е завиждала за всички постижения в живота и се е опитвала да се съзтезава с нея за управлението на семейната компания, да намери начин да й причини най-голямата болка като се вмъкне в леглото на съпруга й и стане негова любовница. Перфектният свят на Мариана се срива, когато разкрива изневярата и животът й изцяло се променя, когато бягайки от действителността, попада в автомобилна злополука и всички ще я мислят за мъртва. Истината е обаче че тя оцелява, загубвйки паметта си, но животът й дава нова възможност да започне отначало, този път носейки лицето на жената, която се е опитала да й отнеме живота – Лицето на Аналия.
Даниел Монтиел (Мартин Карпан)Даниел Монтиел е брилянтен професионалист по архитектура, 30-годишен, много привлекателен и с характер, който очарова всяка жена, която пресече пътя му. Това го е превърнало в роден съблазнител, непоправим женкар, който макар да се наслаждава на слабостта си към жените, не спира да бъде добър, щедър, мил и любезен човек с останалите. Непланираната бременност на Мариана го принуждава да се ожени, за да запази имиджа на семейство Андраде, а месеци по-късно се ражда дъщеря му Адриана, смисълът на живота му. Макар първите месеци от брака да са били щастливи, съпругата му се отдава изцяло на работата в семейната компания Angel’s докато той се отдава на затвърдяването на кариерата си пак там и да се наслаждава в свобоното си време на любовни авантюри. Допуска грешката да се остави да бъде съблазнен и да стане любовник на Сара, братовчедката на съпругата му. Смъртта на Мариана принуждава Даниел да се промени, тъй като се чувства виновен за ужасния инцидент, който е претърпяла, след като научава истината за романса му, и ще стане примерен баща на единствената си дъщеря. Животът ще му даде втора възможност да обича съпругата си, когато постави на пътя му Аналия, в която се влюбва лудо, незнаейки, че това е Мариана с лицето на друга жена.
Сара Андраде (Марица Родригес)Сара (25 години) е прекрасна, чувствена и възбуждаща жена. Винаги добре облечена, с голяма класа, весела и пълна с живот, за нея най-важните неща са парите, свободата и забавленията. Желанието й да управлява и завладее всичко я кара да има много гъвкав морал, до такава степен, че си позволява да влезе в какъвто и да е биезнес, стига да й носи печалби. Сарита е манипулативна и егоистка и дори опасна жена, която не познава граници. Тя е братовчедка на Мариана, на която винаги е завиждала, защото чувства, че още от дете й е откраднала семейното внимание и й е отнела единствената цел в живота – да застане начело на Angel’s. Тя се занимава с отдела по връзки с обществеността, но никога не е забравила къде иска да достигне и като начин да си отмъсти за успеха на братовчедка си, решава да стане любовница на съпруга й. Даниел е мъжът, който винаги е искала да има, а неговата подкрепа във фирмата ще улесни пътя й, за да изпълни всичките си незаконни планове в компанията. Както в детството е причинила смъртта на по-малката си сестра, и сега чувсва, че животът й е отредил труден път и ще е готова да стигне до всякакви граници и да се замеси във всякакви светове, за да постигне това, което иска, дори да убива.
Рикардо Ривера (Габриел Порас)Рики Монтана (38 години) е мистериозен, привлекателен, снажен мъж с цинично лице, който се е издигнал до един от шефовете на мафията в Лос Анджелис благодарение на студенокръвието си. Има силен и неестествен характер и макар на пръв поглед да изглежда симпатичен и любезен, крие криминално минало, което го превръща в страховит мъж. Монтана може да изучава характерите на хората, които се сближават с него, за да използва силните и слабите им страни в своя полза; като крал на парите е способен да купува съвести, да подкупва и да се възползва от желанието за власт на другите, докато не открива амбицията на Сара и решава да я направи своя съюзница. Освен това е покровител на двете най-опасни банди в латиноамериканските квартали на града, като ги сблъсква една срещу друга за своя изгода и ги използва за бизнеса на мафията, дрогата и проституцията, който ръководи. За негово нещастие полудява по красотата на Аналия, вманиачавайки се в това да я направи своя любовница, а когато успява, не подозира, че тя му крои полицейски капан, за да отмъсти за убийството на бившия си годеник, един от многото му подчинени – лейтенант Джони Лобо. Монтана подозира Аналия в предателство и затова изисква от нея опасно доказателство, което я кара да изчезне, едно събитие, което ще промени изцяло живота му, когато я открие отново след смъртта на Мариана Монтиел.
Кармен Рейес де Андраде (Сули Монтеро)Кармен (55 години) е майката на Мариана, която се характеризира като силна, лоялна жена с твърд характер. Добра е и има стабилни морални принципи, а освен това е отдала безкрайната си любов на мъжа, с когото има щастлив брак и чието здраве много се стреми да пази. За нея съпругът й е мъж, който представлява любовта, честността и добродетелността, а и единственият човек, в който се е влюбила от първия ден и продължава да го обича. Проблемът е, че тя не подозира, че съпругът й крие тайния плод на една любов извън брака – синът му Мигел Андраде. Загубата на дъщеря й разбива живота й и тя се отдава телом и духом на единствената си внучка, на която отдава цялата любов, която таи в себе си. Превръща се в пазителка на паметта за Мариана в къщата, ставайки основен враг на всички жени, които заплашват да заемат мястото на дъщеря й.
Ернесто Андраде (Херман Бариос)Ернесто Андраде (58 години) е семеен мъж, примерен съпруг на Кармен, който никога не е имал и едно оплакване от нея. Той е любящ баща и дядо, подкрепя безусловно Мариана, а на жена си е дал безгранична любов, но сериозността, с която е приел брака си, му е попречила да признае на съпругата си една тайна от миналото: един син извън брака му. Никога не е успял да признае на Кармен истината от страх да не я изгуби, но сега чувствайки се болен и като начин да успокои малко съвестта си, че не отговарял за детето като баща, Ернесто признава на дъщеря си за съществуването на неин по-малък брат с обещанието тя да се грижи за него. Ернесто се оттегля от бизнеса си и го оставя на дъщеря си. Сега се занимава с игри на голф, които заради здравословното му състояние са единственият спорт, който може да играе без да навреди на здравето си. Връзката му със зет му Даниел е приятелска и спокойна, отнася се с него като със собствен син, докато с племенницата му Сара отношенията са отчуждени, макар винаги да се е притеснявал за момичето.
Исабел Мартинес (Карла Монрой)Исабел Мартинес (25 години) е асистентката и най-добра приятелка на Мариана. Тя е весела и забавна жена, неподредена и непостоянна, за нея приятелството е една от най-важните връзки в живота – толкова, че не я интересува да рискува собственото си щастие само и само да бъде до довереницата си. Тя е лоялна, достойна за доверие и е съвсем различна от приятелката си, която е сериозна и постоянно се стреми да контролира нещата. Откакто се запознава с Мариана, са станали неразделни, винаги е готова да бъде до нея в най-добрите, а и в най-трудните моменти, дарявайки й насърчителния си глас и съветите си. Исабел обожава семейство Андраде и е кръстница на Адриана, която обича и глези, сякаш наистина й е леля. Очарователната й личност се характеризира със симпатичност, любезност и ефикасност, а освен това е много честна и директна, затова не вярва на Сара и влиза в конфликт с нея, опитвайки се да предупреди хората, които обича, колко е опасна Сара. Исабел крие една любов в миналото си, но от лоялност към едно приятелство е неспособна да я признае, въпреки че адски страда, че отново трябва да загуби мъжа, когото обича. Животът я изправя срещу най-голямото предизвикателство за сърцето й, когато трябва да повярва на Мариана, че още е жива под Лицето на Аналия.

Няма коментари: